65-годишен блъсна в Кърджали електрически стълб с "Опел"/снимки/

Изображение 1 от 2

    Около 12 часа вчера в Кърджали 65-годишен водач на лек автомобил „Опел“ загубил контрол над управлението, колата напуснала пътното платно и се блъснала в бетонен електрически стълб. Направеният тест за алкохол с техническо средство е с отрицателен резултат. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП.

    Бързо производство е образувано в РУ-Кърджали за управление на автомобил след употреба на наркотично вещество. Малко преди 16 часа вчера в Кърджали полицейски служители спрели за проверка лек автомобил „Пежо“ с 33-годишен водач. Направеният тест за наркотици с техническо средство отчел положителен резултат за кокаин. Издаден е талон за медицинско изследване и са били взети проби за химически анализ. Водачът е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление.

    591 моторни превозни средства са проверени в специализирана операция на територията на областта с цел подобряване на обстановката по безопасност на движение. Констатираните нарушения на ЗДвП са 118, за които са съставени 27 акта и 91 фиша.

    Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

    Снимки:еТВ

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини