Estelle идва за първи концерт у нас

Британската R’n’B певица Estelle ще се срещне на живо за първи с българските си почитатели.

Нейният концерт ще бъде на 10-и май, четвъртък, в Sofia Live Club. Носителката на Грами ще представи новите си парчета, включени в третия й албум „All of Me”, който излезе на пазара преди две седмици.

Estelle идва по покана на Elevation Music Festival, като на партито феновете ще имат възможност да се сдобият с билети за второто издание на феста.

Певицата изгрява на световната музикална сцена с песента "American Boy", в дует с Kanye West. Тя става най-успешния хит в кариерата й, донесла й Грами и влязла в челните места на световните класации. Това е една от многото колаборации на британката, която е реализирала парчета още със звезди като Джон Леджънд (John Legend), Will.I.Am, Sean Paul, Дейвид Гета (David Guetta), Nas, Busta Rhymes, канадския рапър Kardinal Offishall и др.

Билети за концерта на британската звезда могат да бъдат закупени предварително в мрежата на Eventim на цена от 40 лева, като в деня на събитието тя ще бъде 50.

Броени дни преди концерта на Estelle, на 21-ви април, отново в Sofia Live Club, ще можем да чуем на живо и хип-хоп легендите Jungle Brothers.

Източник: dnes.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини