Швеция фаворит за Евровизия, ние сме на дъното

Шансовете на Софи Маринова са оценени като нулеви. Снимка: Булфото

Букмейкърите пуснаха залози за победител на конкурса

Букмейкърските къщи пуснаха своите прогнози за краен победител на конкурса Евровизия, който тази година ще се проведе в Баку.

Според William Hill и Ladbrokes абсолютен фаворит е Швеция с песента "Euphoria". Тя е в изпълнение на екзотичната Лорийн, която е с мароканско-берберски произход. Коефициентът за успех на скандинавката се оценява на 3.00 (Ladbrokes) и 2.87 (William Hill).

Изненадващо или не, много високо се котират шансовете на "Бурановските баби" от Русия, които са втори в класацията съответно с коефициенти 6.00 и 6.50. На руския финал бабите показаха доста фалшиво пеене, но явно тяхната възраст и въздействието върху публиката ще им донесе място в призовата тройка.

С по-малки шансове са представителите на Дания, Сърбия, Ирландия и Великобритания, които допълват шестицата.

Победа за България граничи с научната фантастика. Букмейкърите не очакват изненада от Софи Маринова и нейната песен "Love unlimited", затова и първото място за нас е оценено с максималния коефициент 101.

Ако е някаква утеха, в нашата аутсайдерска компания са още Холандия, Сан Марино, Грузия, Малта, Латвия и Албания.

Миналата година заложните къщи познаха победителя, след като през март представителите на Азербайджан бяха техния фаворит.

 http://www.youtube.com/watch?v=jvSDxV6nuD0&feature=player_detailpage

Източник: Днес.БГ

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини