Фолк мамчета – как се промениха Лияна, Алисия и Антонина

Някои от най-известните фолк звезди признават, че поставят майчинството преди музиката
Едни от най-популярните майки във фолка са Алисия, Лияна, Мария, Анелия и още куп други дами, които забавляват феновете на нощния живот всяка вечер.
Те признават, че майчинските чувства са най-върховното нещо, което са изпитали и разказват затова как са се променили пред сп. „Блясък“.
За Лияна раждането на дъщеря й я измъкнало от мрачните краски на живота, който е водила в миналото. Криминално проявените й гаджета я вкарвали в непрекъснати проблеми и певицата за малко да се прости с живота си при една бандитска схватка.
Всичко се променило, когато дала живот на момиченце. Лияна я кръстила Дениз и признава, че малката осмислила бититето й:
„Когато се роди дъщеря ми имах чувството, че започнах да живея истински. Преди това всичко е било пълна измислица, животът ми е бил празен, безцелен и безсмислен.“ Сега фолк певицата е много по-чувствителна и по-човечна от преди. Лияна се радва, че заедно с дъщеря си изживява второ детство.
За Алисия майчинството е на първо място отговорност, но и голяма гордост:
„Сега, когато връщам времето назад и си спомням моментите, когато съм усетила детето за първи път утробата си, когато каза първата си думичка, първата крачка, първото зъбче и първата раничка, и сега когато виждам колко е пораснал, се чувствам безкрайно щастлива и горда“ – доверява певицата.
Още една щастлива майка е певицата Антонина. Тя смята, че преди да се роди синът й е била твърде лекомислена и въобще не се замисляла за бъдещето. Сега всичко се променило:
„Знаеш, че има някой, който се нуждае от теб и помощта ти, за да разбере колко сложен е всъщност животът. Живееш в името на нещо, което носиш в сърцето си, и каквото и да се случва, първата ти мисъл винаги е свързана с него“
Анелия се опитва да отделя време за дъщеря си и твърди, че връзката й с Ивон е непоклатима и много силна. Мария пък се радва, че новото й гадже Християн е влязъл под кожата на малката Марая и успява да я успокои, когато тя се разстрои. Очевидци твърдят, че на промоцията на фолкаджийката, Гущеров носел на ръце малкото момиченце.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини