Николета си шмърка бело, независимо че е бременна?

Валери в неведение, плодът в опасност
За това, че Николета Лозанова – Божинова, е бременна от провалилия се футболист на „Спортинг” Валери Божинов, се заговори още през август миналата година. Недоброжелатели на двойката заговориха със злите си езици, че точно заради факта, че известната двойка очаква дете, двамата се бракуваха през месец септември. Дали това е лъжа, или истина, не е ясно, но новоизлюпеното семейство очаква първата си рожба, а Николетиният продуцент – Ванко 1 – разкри наскоро, че тя ще бъде момиченце.
Не измина много време и преди броени седмици „трудната” плеймейтка Ни Ло (Бо) най-сетне позира, показвайки закръгленото си коремче. Семейството от звезди мъдрело и име на детето, като даже има информация, че вече са се спрели на някои варианти. Ванко 1 обаче отказва да ги разкрие, тъй като опциите не били окончателни и, разбира се, можело да има промени.
Софийски завистници обаче са развързали злите си езици и злословят по адрес на красавицата, твърдейки, че плеймейтката от доста време залита по дрогата. Осведомени, цитирани от „Папарак”, разкриват, че заради здравето на неродената си дъщеря, Николета мислела да се откаже от този си порок, но уви. Подозират, че кокаинът и в момента съсипва плода на футболната съпруга. Смята се, че Валери не знае за тази пристрастеност на съпругата си, иначе много щял да се ядоса и бързо да вземе мерки за детето си.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини