Ники Михайлов и Алисия обявиха: Край, разделихме се!

Вратарят на националния ни отбор по футбол Николай Михайлов и фолкпевицата Алисия официално обявиха раздялата си в официално писмо до медиите. Още преди дни стана ясно, че двамата вече не са заедно, но Ники отричаше до последно.

"През последните повече от 2 години нашите отношения бяха подлагани на безброй спекулации", пишат двамата в отвореното писмо - "За да избегнем това поне сега, искаме заедно да ви съобщим едно наше общо решение - да се разделим. И двамата пазим прекрасни спомени от връзката ни и поради тази причина това е нашият пръв и последен коментар по темата. Всяка друга дума, сложена в устите ни, ще бъде плод на нечия фантазия."

Михайлов и Алисия имаха връзка малко повече от 2 години. Двамата се залюбиха в края на 2010-а, а както е известно, преди това фолкпевицата беше с Валери Божинов, от който има син.

По време на двегодишната връзка на Алисия с Ники Михайлов, непрекъснато се появяваха слухове, че той и изневерява. Една от жените, с които се говореше, че вратарят слагал рога на фолкпевицата, беше колежката й Преслава.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини