Ники Михайлов бие шута на Алисия

Не остават още много дни на двойката Ники Михайлов - Алисия. Това прогнозира Теодора Стефанова, добила популярност в Италия като гадателката на Силвио Берлускони.

 Според нея сагата между вратаря на националния тим и звездата на "Ара" е на път да приключи. Половинката му Алисия е започнала да задушава със загрижеността си и ревността си красивия футболист и той ще я зареже. 

Амбициозната блондинка обаче в момента използвала всичките си сили, за да го върже с дете.

 Благой Георгиев, който скоро ще сключи брак с дългогодишната си приятелка Христина, също ще се сдобие с втора рожба до края на 2013 година. Техният брак ще се окаже един от най-стабилните в родния футбол, прогнозира още Теодора.

 Тя допълва още, че Христо Йовов също ще пожъне нови успехи с Левски и ще успее да отбележи така желания 120-ти гол. Бижутера ще надмине Георги Иванов по попадения в "А" група и ще преподпише договора си с клуба.

  В прогнозите си, които дава пред "Монитор", Теодора Стефанова предрича светло бъдеще и за Димитър Бербатов. 

  Нападателят ще напусне Манчестър Юнайтед и ще замине да играе в Италия. Там ще покаже истинските си качества и ще бъде искан след това и от други отбори. Бербо ще прослави родината ни не само на Апенините, но след това и в Испания

hotarena.net

Източник: hotarena.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини