Жени и Вихра се разменят при специални условия

Неотразимата Жени Калканджиева сменя Вихра като отчаяна съпруга в култовото предаване по Нова. Жени на своя глава е подала документи за работата поради огромното си желание да е по–близо до Иван и Андрей. Тя изпитвала неистовото чувство да бъде съпруга поне на един от двамата и след това да се разведе.
Вихра на драго сърце е отстъпила мястото си. Но и тя си има своите капризи. Пожелала е да поноси короната на Жени, която тя получи през 1995 година на световния конкурс за красота в ЮАР. На Вихра й се искало да усети какво е да си шестата хубавица на Земята.
Калканджиева, разбира се, й отстъпила короната за два дни с условие, за да не я разнася из мола на "Цариградско шосе", защото там много ги крадели. Вихра се съгласила и казала, че носи короната само сред приятели и в банята.
Когато и на двете им омръзне в новото амплоа, възнамеряват да се впуснат в съвместно приключение. Ще играят бадминтон на открито, в полите на Витоша.
Играта ще се проведе пред публика, а момичетата ще са по екипи на пилешки бутчета, гарнирани с кетчуп.
 
Текстовете са пародия на жълтите вестници. Публикуваните "информации" са гротескни, неистинни или силно преувеличени и нямат нищо общо с действителни лица или събития. Всички съвпадения са случайни.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини