Камелия проклела Вихра с чипровско заклинание

Камелия

Злото няма милост към бившата съпруга на Иван Христов. Вихра е изпаднала в тежка депресия след уволнението си, пише в. Уикенд.

Тя била жестоко огорчена и обидена от това, че биланатирена през задния вход на предаването "Споделено с ..." , през който напусна и първата водеща Камелия. Първоначално Вихра си мислела, че зад уволнението и стои екссъпруга и. Враждата между двамата стигна своята кулминационна точка, когато Иван обвини Вихра, че е спала с режисьора от БНТ Милан Кузов.

Според последните клюки обаче, миловидната водеща търси врага не на точното място. Според информатори на вестника твърдят, че уволненито е отмъщение на Камелия. Още след като напуснала TV7 певицата взела мерки, наследничката и да не прокопса. За целта "Златната рибка" вербувала една от най- възрастните килимарки в родния си Чипровци. Нейните заклинания се вплитали между здравите нишки на на чипровските килими и нямало разваляне на магията. Според най- разпространеното предание в града, можеш да погазиш враговете си, когато преди завършването на килима отрежеш нишка и я стъпкаш под краката си. Именно това направила и Камелия, завършва вестника.

Автор: 
Филип Епитропов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини