Люси и Камелия се оженили тайно?

Люси и половинката й Камелия са минали тайно под венчилото, гласи най-прясната клюка. Мълвата тръгнала, след като червенокосата певица подарила на своята любима платинен пръстен. Когато била потърсена за коментар от немски журналисти, Дяковска отрекла категорично новината и споделила, че това е просто бижу, с което искала да зарадва Камелия.

А що се касае до темата за брака, тя не отрекла, че за в бъдеще има планове за сватба, но моментът все още не бил настъпил. Въпреки признанието на Люси обаче таблоидите в Германия продължават да бъдат подозрителни и смятат, че все пак е напълно възможно тя и любимата й Камелия да са се взели официално, но нарочно да отричат, пише hotnews.bg.

По време на престоя си в Къщата на „ВИП Брадър" двете дами с нищо не издават да са станали семейство, но пък изпълнителката често обсъжда с другите съквартиранти плановете си за бъдещето.

Наскоро Дяковска сподели, че иска с Камелия да си имат дете. Тя даже се надява на близнаци. Близки до двойката издават, че Ками далеч не може да се похвали със същата увереност. Тя избягвала темите за брак и деца, които Люси често подхваща и излизала от ситуацията с думите, че "времето ще покаже".

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини