Драмата приключва полущастливо - джипът на Николета намерен!

Цялата страна настръхна, след като новината за откраднатия джип на Николета Лозанова плъзна из домовете на българите. Дълги, мъчителни часове нямаше никаква яснота по случая. Но похитителите най–после се обадиха. Те предлагат да върнат колата на Николета срещу заплащане.
Крадците са направили някои подобрения на автомобила. Основен ремонт, минали са го на автомивка – комплексна услуга, сложили ароматизатор на огледалото за обратно виждане и дори сменили гумите с летни. Така цената му хвръкнала двойно. Но Лозанова не е съгласна да заплати сумата. Имала си ароматизатор и само й оставало да го сложи в колата и да й мирише на борови иглички. Госпожата предложила на злосторниците да ударят джипа й челно и да надерат боята на задната лява врата с ключ от пощенска кутия.
При тези условия можела да си го купи обратно, с няколко хиляди по–евтино. Крадците не се съгласили. В момента вървят преговори новите екстри на возилото да се запазят, а похитителите да получат сумата само за тях и за синя зона, която са заплатили в продължение на четири часа. Лозанова вероятно ще се съгласи, ако й предоставят талоните от синята зона, защото й се водели като разход. Валери Божинов бил побеснял. Казал, че на следващата си съпруга ще подари кон. Конете нямали огледало за обратно виждане.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини