Тризначките Вяра, Надежда и Любов изоставят София, ще красят Лондон

Прочутите близначки Вяра, Надежда и Любов заминаха за Лондон, където имат намерение най–после да се докажат. Те ще отворят там фризьорски салон, но все още не знаят защо. Казват, че с течение на времето ще разберат. Тризначките се чувствали много по–добре на Острова, хората ги почитали, а не като в родината им. Захванали са се да учат езика, въпреки че никой не им е казал какъв език да учат.
Дори и без да го знаят, усещали, че им вярват и че ще успеят в начинанието си. Докато в България никога никой не им повярвал, че ще научат български, камо ли да мислят за фризьорски салон. И все пак, когато натрупат богатство, ще се върнат на родна земя и вече на чист английски или немски ще започнат доходоносен бизнес, но не в салон за фризури. Сигурно ще предпочетат нещо по–западно. Мислили са за пържене на понички или организиране на голф турнири.
В краен случай ще харчат спечеленото и ще си гледат кефа. Любов смята, че няма да се стигне дотам, като знае колко са работливи. Дори и докато си харчат парите, пак ще се трудят, най–малкото ще ръководят Нова телевизия между два солариума. Тризначките ходят по четири пъти на ден на солариум, защото така са свикнали.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини