Трейлърът на "Хобит"

Почитателите на трилогията "Властелинът на пръстените" получиха подранил коледен подарък - трейлъра на "Хобитът: Неочаквано пътешествие", с който започва едногодишното очакване филмът да излезе на екран, предадоха Ройтерс и ДПА. "Хобитът" е четвъртият филм от успешната поредица "Властелинът на пръстените", режисирана от новозеландеца Питър Джаксън.

Лентата хронологично предхожда действието в хитовата трилогия, реализирала над 3 милиарда долара в международния бокс-офис. "Хобитът" разказва за пътешествието на младия Билбо Бегинс и как той се сдобива с пръстена, който по-късно предава на родственика си Фродо.

Трейлърът показва как възрастният Билбо Бегинс пише писмо до Фродо - ключовия герой в трилогията "Властелинът на пръстените", в което описва собствените си приключения. След това действието се прехвърля към младия Билбо, който трябва да се прости с удобството на Средната земя и да се впусне в приключение в чужди земи, направляван от магьосника Гандалф. 

Филмът "Хобитът" е разделен на две части. Първата от тях трябва да излезе на екран през декември 2012 г., а втората - през декември 2013 г. Ролята на младия Билбо Бегинс е поверена на Мартин Фрийман, а на стария Билбо - на Иън Холм. Зрителите ще видят и много от звездите на трилогията "Властелинът на пръстените" - Илайджа Ууд в образа на Фродо, Иън Маккелън като Гандалф, Кейт Бланшет като Галадриел, Анди Съркис като Ам-гъл.

Излизането на трейлъра съвпада приблизително с десетата годишнина от появата на екран на първия филм от трилогията "Властелинът на пръстените".

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини