Ще ни обгазяват още 18 пъти. Преглед на регионалния печат

Чакаме Благодатният огън от Ерусалим,пише на челно място „Нов живот”. Трима свещеници ще го донесат в нощта на Христовото възкресение-24 април.  Президентът Желев идва в Кърджали. След него пристига Първанов. Желев ще бъде гост на филиала на Пловдивския университет „Любен Каравелов”, съобщава още всекидневникът.

Ротарианци дариха кърджалийската болница с инвалидна количка е друга водеща тема във вестника.

149 661 души живеят в Кърджалийско, според експресните данни от преброяването. Най многолюдна е община Кърджали, следвана от общините Кирково и Крумовград. Това пише на първа страница „Арда нюз”.Вестникът цитира данни изнесени от шефът на териториалното статистическо бюро в Кърджали Мария Желева.

16-годишна бяга за втори път от дома си иска да се жени. Полицаи от Крумовград са я открили и предали на родителите, пише още „Арда нюз”.

   149 661 души живеят в Източните Родопи, в Кърджали са 42 744-ма, е водещото заглавие в Родопи 24х7. Вестникът се позовава на експресните резултати от преброяването, които бяха изнесени вчера. Медията съобщава също за това, че ОЦК са получили разрешение за още 18 обгазявания на Кърджали. 9 консорциума искат 32-та милиона евро за Кърджали- Подкова,пише още „Родопи 24х7”.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини