Деца „летят”над България. Преглед на регионалния печат

Деца от Кърджали ще „летят” на България с хеликоптер. Според „Нов живот” ентусиасти ще възстановят стар съветски хеликоптер М-4. Машината е от полигона на вътрешни войски. Тя ще бъде оборудвана с монитори и ще дава възможност за виртуално летене над забележителностите на България.

  Заподозряха корист у общински съветници, които са и спортни деятели, пише още на първа страница всекидневникът. 

ОЦК и нерегламентирани сметища са основните замърсители на въздуха в Кърджали.Според кмета Хасан Азис през изминалата година е продължила тенденцията за наднормено замърсяване на атмосферния въздух на Кърджали с фини прахови частици,серен диоксид,олово и кадмий.Това пише в уводната си статия „Арда нюз”.

 Вестникът цитира и кмета на Ардино Ресми Мурад,който заявява, че направеното през последните двадесет години в общината се дължи на ДПС. Той опровергава лидерът на ГЕРБ в града Съби Узунов , че през последните два мандата нищо не е сторено.

   Абитуриентка остана без пари, осъди майка си.Дванадесетокласничката живее с баща си, който от месеци е без работа.Момичето останало без средтва два месеца преди бала си, сочи на първа страница „Родопи 24х7”.

Нападнат от кучета уби 100 четериноги за месец, разказва още вестникът. Той се позовава на жители на селата Габрово и Комунига.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини