Автобус премаза старец на автогарата в Кърджали

Седемдесетгодишен мъж бе прегазен рано тази сутрин на автогарата в Кърджали.Старецът се озовал ненадейно в мъртвата зона пред автобус на фирма „Мармарис” идващ от Турция.Шофьорът въобще не го е видял,когато се опитал да насочи тежкото возило към сектора за да разтовари пътниците.Това съобщиха за Кърджали  бг вести от областната дирекция на МВР.

 Инцидентът е станал в 7,50.Възрастният мъж е щял да пътува за село Долно Прахово,Ардинско. Автобусът тръгвал по разписание в 6,30 сутринта и превозвал ученици. Днес обаче нямало кола, защото децата са във ваканция.Докато изчаквал подходящ транспорт старецът се разхождал из автогарата. Той имал неблагоразумието да застане непосредствено пред автобуса на „ Мармарис”.Когато шофьорът потеглил той буквално преминал през жертвата.

 Екип на Центъра за спешна медицинска помощ се отзовал веднага на повикването. Пострадалият е бил закаран в болницата в Кърджали. Починал в шоковата зала на здравното заведение.

Това е първият такъв инцидент на автогарата, каза за Кърджали бг вести управителят Георги Георгиев.Той посочи, че монтираните камери в зоната на комплекса са заснели инцидента. Те ще бъдат важно  доказателство при изясняването на случая.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини