Елдъров пое защитата на Джуни,отрича вестникарските версии

Красимир Елдъров

Пловдивският адвокат Красимир Елдъров е поел защитата на 17-годишния Джунейт Шефкет, който е обвинен за това, че на 21 януари закла майка си Невджин и удуши братчето си Енис, пише в. "Марица". Кървавата драма се разигра в жилището на семейството в Кърджали. Пред криминалистите Джуни е споделил, че от 3 години не е получавал подарък от майка си и бил огорчен, че са изхарчили парите му за следване в Англия.

Нещата не стоят така, както бяха оповестени първоначално, каза адвокат Елдъров. Той направи уговорка, че не може да коментира нищо повече, тъй като делото е в активна фаза на разследване. В момента Джуни е в следствения арест на Кърджали и според адвоката няма здравословни проблеми. Младежът вече е имал свиждане с баща си, както и с други членове на фамилията.

Адвокат Елдъров добави, че това дело няма да е от леките. То ще се води в Кърджали, но се очаква след това да пристигне за разглеждане в пловдивския апелативен съд.  


Красимир Елдъров е един от най-популярните адвокати в Пловдив. Появи ли се в съдебна зала, развихря не само битка за правото и истината. Присъствието му неизменно създава колорит и “разчупва” сухата правна материя.

Бил е прокурор, писал дописки за превенция на престъпността в местен вестник. Пробвал перото си в рубриките “Сенки” и “Бариери”, давал съвети в радиопредаване. “Журналистическият” ентусиазъм спрял, когато преди 18 години свалил червената тога и навлязъл в дебрите на адвокатската професия.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини