Закопчаха мъж и жена от Кърджали, отвлекли проститутка

Седем души са замесени в отвличането на 23- годишна жена от Сухиндол в петък срещу събота, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Тогава четирима мъже нахлули в дома на жената и я отвели насила. Похитителите взели мобилния телефон на мъжа и и му казали  да не се обажда на никого и да не излиза. По- късно той позвънил по телефона от съседи до районния инспектор, който подал сигнал в полицейското управление в Павликени.

Преди две години младата жена е проституирала в чужбина. Служители на Криминална полиция и на Районното управление в Павликени са открили жената и откраднатия телефон във В. Търново.

Общо седем души, включително и момче на 16 години, от Сухиндол са участвали в отвличането. Всички, без момчето, са задържани за 24 часа. Сред извършителите е и 29- годишният великотърновец Сабри Нурайдин Сабри, който вчера бе обявен за общодържавно издирване. Срещу него в момента има дело у нас за отвличане и друго дело в чужбина.

Помагали са му двама криминално проявени мъже от село Върбовка, мъж и жена от Кърджали, младеж без криминални прояви до момента от Севлиево и 16- годишното момче от Сухиндол. След доклад на наблюдаващия прокурор на Сабри Сабри, севлиевецът и единият от мъжете от Върбовка са повдигнати обвинения за отвличане и са задържани за 72 часа. Останалите участници са разпитани като свидетели.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини