Сърбин уби акула със задните си части

Историята с акулите на египетския плаж Шарм ел Шейх получи неочаквано продължение - този път морският хищник стана жертва на турист. Героичната постъпка е извършил сърбинът Драган Стевич и за броени часове новината обиколи целия свят, предаде КРОСС.

Впрочем, за подвига той бе подтикнат не от желание да си плува спокойно в морските води, а просто, защото замътения му от алкохол мозък изобщо не си е дал сметка какво може да стане.

След купон, доволно напития Стевич решил да тръгне по приключения - желаейки да се изкъпе в морето, той се качил на високия трамплин и скочил със сгънати ръце и крака и с гръб към морето. Всичко е щяло да мине като просто един скок, но за нещастие, една акула точно в това време плувала на мястото на „приводняването" му. Ударът бил толкова силен, че акулата чук починала на място.

Сърбинът, естествено не разбрал веднага какво е станало. Той получил малки драскотини, но е бил отведен в болница, за да бъде лекуван от алкохолно отравяне. Между другото, местните жители произвели балканския ни съсед в герой. Те твърдят, че сърбинът е унищожил именно тази акула, която неотдавна ухапа рускиня и уби немска туристка.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини