Наши кочове потеглиха към Босфора.Преглед на регионалния печат

Наши кочове потеглиха към Босфора, съобщава от първата си страница вестник „Нов живот”.Турските търговци вече купуват от нашия регион агнета, шилета, кочове и овце за клане. Разреши го двустранно споразумение. Те искат да купят и за разплод, но нашенци не им дават,разказва всекидневникът.

 „Нов живот” съобщава също за готвения паркинг пред комплекс „Орфей”, който ще промени схемата на движение на кръстовището на бул.”България” и ул.”Булаир”.

Шефът на Регионалния инспекторат по образование Емилия Владева заявава в интервю, че трябва да се потърси отговорност от подстрекателите на ученическите протести в СОУ”Хр.Ботев”в Джебел.

Пет поредни дни ОЦК ни обгазява със серен дикосид, съобщава всекидневникът „Арда нюз”. Превишението над нормите е било 3,14 пъти. Най- тревожни са били замерванията на 5 ноември.

  „Арда нюз” обобщава и броят на тежките катастрофи по пътищата в областта за тази година-149 пътни произшествия с 14 убити.

 Вестникът публикува интервю с шефа на „Обредни дейности”Моника Атанасова, която твърди, че малко помощ е необходима за да се решат дългогодишните проблеми на гробищните паркове.

  Школските началници на ДПС падат, но „най-червеният” училищен директор оцеля. Милко Багдасаров спря уволнението си. Спечели дело, пише в уводната си статия вестник „Родопи 24х7”. Съдът отменил дисциплинарно наказание, министерството на образованието ще му плати и 240 лева.

  Дипломите от Учителския не вършат работа в Турция, отбелязва още „Родопи 24х 7” .Всички дипломирани в български университети ще трябва да се явяват на изпит в Анкара, поради съмнения в качеството на нашата образователна система.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 20.04.2021

Хороскоп за Овен

Овен
20 апр 2021

Хороскоп за Телец

Телец
20 апр 2021

Хороскоп за Рак

Рак
20 апр 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
20 апр 2021

Хороскоп за Дева

Дева
20 апр 2021
Последни новини