Кърджалиец рипа срещу полицаи, глобяват го

Кърджалиец отказа да се подчини на полицаи по време на скандал със свой комшия. Той ще отнесе глоба по Указа за борба с дребното хулиганство.

 Разпрата с ченгетата станала снощи, когато А.А./32/ се скарал със свои близък, с когото живеят в една къща. След подаден сигнал на мястото на инцидента бил изпратен полицейски патрул. Разгорещен, кърджалиецът отказал да се легитимира на служителите на реда и започнал да спори с тях. Те от своя страна го предупредили да престане с агресивните си действия, но той не се подчинил. Материалите по случая ще бъдат изпратени в прокуратурата с мнение за административно наказание.

 Подобно предложение вече е при магистратите за случая в Жълтуша, където баща се скара с полицаи, заради сина си побойник. Както Кърджали бг вести писа таткото се притекал на помощ на сина си, който бил закопчан заради сбиване със свой връстник. И бащата и сина бяха задържани в участъка в Ардино.

 Според полицаи зачестиха случаите на противопоставяне на патрулите при изпълнение на служебните им задължения. Най- фрапиращ бе инцидент в Ардино , когато мъж счупи вратата на полицейското управление с ритник в изблик на ярост.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини