11 °C

Любовна мъка доведе до самоубийство Камелия. Преглед на регионалния печат

Темата за дупките по улиците на Кърджали е водеща за всекидневника „Нов живот”. Жертви сме!Докога?!”Пита на първа страница вестникът и се цели в кмета Хасан Азис. Според медията софиянец се канел да съди общината след като потрошил скъпото си „ауди” в дупка на улица „Първи май”.

Вестникът публикува и обстойно интервю с народният представител и лидер  на ГЕРБ в Кърджали Цвета Караянчева. Оптимист съм за проекта „Горна Арда”.Освен за строители на каскадата ще има работа за фирми,свързани с превози и логистика, казва пред медията депутатката.

 Премиерът прие оставката на здравния министър Анна –Мария Борисова, пише на първа страница всекидневникът „Арда нюз”. Министърката даде брифинг, на който обяви оттеглянето си, съобщава още медията. Това е втори шеф на здравното ведомство, който подава оставка през този мандат.

 Основна тема във вестника е интервю със районният мюфтия на Кърджали Бейхан Мехмед. Според него въвеждането на вероучение ще ограничи разпространението на сектанските организации.

За турнето на ансамбъл „Кърджали” в Румъния разказва още медията. Самодейците се завърнаха от северната ни съседка, където участваха на международен фестивал.

Самоубилата се Камелия и гаджето й имали дата за Англия.  Те се канели да работят на Албиона. Влюбената кърджалийка не дочака щасливия 15 октомври за да замине, пише на първа страница вестник „Родопи 24 х7”. Любовна раздяла довела Камелия до решението да сложи край на живота си и да скочи от 7 етаж на блок 99 във „Възрожденци”.

Водеща тема е и посредничеството на синдикалисти от столицата в трудовия конфликт в ОЦК. Работниците поискаха  представители на профсъюзите от София, защото нямат доверие на местните си лидери.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 02.03.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Денят е силен за начинания, в които влагате творчество и желание за напредък. Ще се толерират градивни действия, насочени към семейството, другите и бъдещето. Обществената ви ангажираност също ще дава резултати, така че бъдете активни. Грижите за здравето ще имат видим ефект.
02 мар 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Очаква ви ползотворен ден, имате всички шансове да изпълните онова, което сте планирали. Имате известни колебания, но с подреждането на делата ви те ще отпаднат. Опитайте се да не пренебрегвате чувствата и желания на вашия партньор.
02 мар 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Енергични и с желание, ще пристъпите към задачите си и ще ги приключите в срок. Интелигентното ви присъствие ще благоприятства атмосферата на работното място, нещо, за което ще получите похвала от шефа. До себе си имате някой, който заслужава повече внимание и това го разбирате много добре. Не проигравайте шансовете си там.
02 мар 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Рак:Новости в личния ви живот и ярка делова изява.Щастието е на ваша страна .и макар,че не сте хазартен тип-може да рискувате.Заложете на 5.Успех.
02 мар 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Всичко, продиктувано от разума днес ще ви носи удовлетворение. Близките ще споделят част от грижите ви и това ще увеличи шансовете ви. Имате предостатъчно време за да анализирате създалата се обстановка и да направите правилния избор. Изберете най-перспективната възможност.
02 мар 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Наясно сте с нещата, с които ви предстои да се занимавате. Бързо ще се освободите от съмненията си и ще напреднете, отхвърляйки голям обем работа. Настроението ви ще се повиши от добра новина, свързана с бизнес, семейство, пътуване. Познати ще ви направят изгодно предложение за съвместно начинание.
02 мар 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Сред близките си ще можете да се отпуснете и разтоварите. Доброто ви финансово състояние за момента ви прави по-спокойни и уверени за близкото бъдеще. В дългосрочен план ще имате възможности за изяви, с които ще постигнете повече стабилност. Не се притеснявайте. Избягвайте да давате пари на заем.
02 мар 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Най-добре ще е днес да бъдете у дома, в противен случай ви очакват изненади. За някои от вас денят ще бъде свързан и с доста работа. Не я отлагайте. Отхвърлете колкото се може повече от нея. Интелектуалните занимания ще се окажат ползотворни за вас днес.
02 мар 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Започващите промени ще ви се отразят позитивно, въпреки, че в началото може да изживеете притеснения. Ще утвърдите постигнатото и ще продължите да се развивате в много посоки. Постоянството ви е гаранция за успех и носи желаните резултати. Има от какво да сте доволни.
02 мар 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Похвално е желанието ви да сте полезни на хората, с които работите и на такова внимание ще се радвате и вие. Ще бъдете очаровани от някой, с когото ще станете по-близки и ще търсите общи пътища за изява. Успешни ще бъдат пътуванията ви, ако вземете под внимание всички подробност.
02 мар 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Проявете уважението си към отсрещната страна и вежливо изслушайте доводите им за едно или друго тяхно решение. Това ще привлече към вас благоразположението им, от което ще се възползвате на по-късен етап. Присъствието на човека, за когото мислите често ще ви донесе приятни вълнения.
02 мар 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Определете приоритетите си и работете върху тях, не се разсейвайте. Впечатлявате с бързата си мисъл и аналитичните си способности. Ще имате успех с всичко, което днес бъде обект на вниманието ви. В личен план ще имате среща и тя ще сложи началото на ново сътрудничество. Не пренебрегвайте личните си предпочитания.
02 мар 2021
Последни новини