Любовна мъка доведе до самоубийство Камелия. Преглед на регионалния печат

Темата за дупките по улиците на Кърджали е водеща за всекидневника „Нов живот”. Жертви сме!Докога?!”Пита на първа страница вестникът и се цели в кмета Хасан Азис. Според медията софиянец се канел да съди общината след като потрошил скъпото си „ауди” в дупка на улица „Първи май”.

Вестникът публикува и обстойно интервю с народният представител и лидер  на ГЕРБ в Кърджали Цвета Караянчева. Оптимист съм за проекта „Горна Арда”.Освен за строители на каскадата ще има работа за фирми,свързани с превози и логистика, казва пред медията депутатката.

 Премиерът прие оставката на здравния министър Анна –Мария Борисова, пише на първа страница всекидневникът „Арда нюз”. Министърката даде брифинг, на който обяви оттеглянето си, съобщава още медията. Това е втори шеф на здравното ведомство, който подава оставка през този мандат.

 Основна тема във вестника е интервю със районният мюфтия на Кърджали Бейхан Мехмед. Според него въвеждането на вероучение ще ограничи разпространението на сектанските организации.

За турнето на ансамбъл „Кърджали” в Румъния разказва още медията. Самодейците се завърнаха от северната ни съседка, където участваха на международен фестивал.

Самоубилата се Камелия и гаджето й имали дата за Англия.  Те се канели да работят на Албиона. Влюбената кърджалийка не дочака щасливия 15 октомври за да замине, пише на първа страница вестник „Родопи 24 х7”. Любовна раздяла довела Камелия до решението да сложи край на живота си и да скочи от 7 етаж на блок 99 във „Възрожденци”.

Водеща тема е и посредничеството на синдикалисти от столицата в трудовия конфликт в ОЦК. Работниците поискаха  представители на профсъюзите от София, защото нямат доверие на местните си лидери.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини