Мистериозна смърт в Кърджали. Преглед на регионалния печат

„Мистериозна смърт на 19-годишна смрази Кърджали”. Това е водещето заглавие на всекидневника „Нов живот”. Вестникът разказва за момиче, което се хвърли от етаж на бл.99 в кв.Възрожденци. Девойката се е ударила в козирката на входа, констатирали криминалистите. Няма следи от насилие върху нея, но последната дума ще има аутопсията.

Прокуратурата оневини полицаите участвали в акцията в дома на семейстгво Мустафови в Кърджали. Магистратите са отказали да образуват наказателно производство срещу служителите на реда.

Обмяната на опит с Кипър е водеща тема за всекидневникът „Арда нюз”. Представители на община Кърджали и Арт-движение кръг са гостували на острова по покана на Асоциацията селата от централен Кипър.

Пътят Комотини –Маказа е на финалната права, пише още всекидневникът. Репортер на вестника е посетил мястото на строежа от гръцка страна.

„Металурзите : ОЦК печели,ние мизерстваме!” пише на първа страница вестник „Родопи 24х 7”. Медията разказва за стачката на недоволните работници в Оловно цинков комплекс в Кърджали. Около 100 са били протестиращите, отбелязва „Родопи 24 х 7”.

Най-старото изображение на кукер откриха на Перперикон, обелязва вестникът.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини