Яки групи забиват на рок фест в Кърджали

Ангел Бозуков

Любими банди на кърджалийци ще забиват на първия по рода си в града рок фестивал. Той ще се проведе през октовмри за Деня на Кърджали. В продължение на два дни ще дърпат жици утвърдени групи като Каталог, Фокус бенд, Блус трафик, Монолит, Саунд фордж,  Васко Кръпката с Кръпка блус бенд.

Организатори на проявата са музикантът и импресарио Ангел Бозуков и хотелски комплекс „Арпезос”. Фестивалът ще е под надслов Арпезос рок фест. Той е развитие на здравите рокаджийски традиции в Кърджали. По идея на Ангел Бозуков в продължение на две години се провеждаше Арпезос рок найт, вечери за „американските ремсисти”, както тук наричат най-добрите в световната рок музика.

Шесте групи, които ще участват във феста, са свирили вече в Кърджали. Те са били гости на Джаз клуб Стейдж. Идеята им е да се съберат и свирят на една сцена.

Вече валят заявки за места от местните фенове на рока. Очаква се с групите да дойдат и техни почитатели от цялата страна.

Това е добър повод да покажем истинския облик на Кърджали, като място, където се цени стойностната музика, каза за Кърджали бг вести Ангел Бозуков.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини