Яки групи забиват на рок фест в Кърджали

Ангел Бозуков

Любими банди на кърджалийци ще забиват на първия по рода си в града рок фестивал. Той ще се проведе през октовмри за Деня на Кърджали. В продължение на два дни ще дърпат жици утвърдени групи като Каталог, Фокус бенд, Блус трафик, Монолит, Саунд фордж,  Васко Кръпката с Кръпка блус бенд.

Организатори на проявата са музикантът и импресарио Ангел Бозуков и хотелски комплекс „Арпезос”. Фестивалът ще е под надслов Арпезос рок фест. Той е развитие на здравите рокаджийски традиции в Кърджали. По идея на Ангел Бозуков в продължение на две години се провеждаше Арпезос рок найт, вечери за „американските ремсисти”, както тук наричат най-добрите в световната рок музика.

Шесте групи, които ще участват във феста, са свирили вече в Кърджали. Те са били гости на Джаз клуб Стейдж. Идеята им е да се съберат и свирят на една сцена.

Вече валят заявки за места от местните фенове на рока. Очаква се с групите да дойдат и техни почитатели от цялата страна.

Това е добър повод да покажем истинския облик на Кърджали, като място, където се цени стойностната музика, каза за Кърджали бг вести Ангел Бозуков.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 20.04.2021

Хороскоп за Овен

Овен
20 апр 2021

Хороскоп за Телец

Телец
20 апр 2021

Хороскоп за Рак

Рак
20 апр 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
20 апр 2021

Хороскоп за Дева

Дева
20 апр 2021
Последни новини