Мотопедист пил от сутринта, сгащват го по обяд

Пиян до козирката мотопедист е бил изненадан от полицейски патрул вчера по обяд. Е.Х. на 49 години, пил от сутринта и тръгнал да се прибира по обичаен маршрут между селата Перперек и Калоянци, на който катаджийски крак не бил стъпвал от месеци. За нещастие на пияча го сгащили ченгетата. Той бил задържан, защото едва се държал на краката си. Дрегерът показал 2,64 промила алкохол в кръвта му.

Три са пътните произшествия през уикенда, двама са пострадалите. 36-годишният Г.К. се е движил с мотоциклет по пътя от гр.Джебел за село Фотиново. На завой загубил контрол над управлението и се ударил в метална предпазна ограда. Водачът е със счупена ръка и охлузни рани. Прегледан е в Центъра за спешна помощ в Джебел, транспортиран е в Кърджали и след преглед е изписан. Алкохолната му проба е отрицателна.

69-годишна пешеходка е била блъсната от товарна кола на бул.”България” в Кърджали. Водачът П.К./38/ е извършвал маневра на заден ход, без да се убеди, че пътят зад него е свободен и е ударил пресичащата жена. Пострадалата е била прегледана в Центъра за спешна помощ и изписана. Алкохолната проба на шофьора е отрицателна.

Водач без книжка се е обърнал с “Опел” в крайпътна ливада в село Кирково. Я.М./37/ е навлязъл с несъобразена скорост на кръстовище и е катастрофирал. Подал е сигнал, но е напуснал мястото на произшествието. Издирен е по-късно и му е съставен акт.

 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини