Пуснаха един от бандата на Злати, 4-ма в кауша

Мярка за неотклонение „задържане под стража“ наложи на групата на Злати Окръжният съд в Кърджали късно снощи. Четирима, начело със Златко К., остават в ареста, а един си отива вкъщи, постановиха магистратите.
Петимата задържани бяха доведени вчера следобяд в съда. Прокуратурата е поискала за петимата постоянна мярка „задържане под стража". Те пък са довели влиятелни адвокати от столицата. Заседанието на съда бе закрито заради използването на специални разузнавателни средства. В залата не бяха допуснати и роднините на петимата, които чакаха пред съда още от сутринта. Около съдебната палата се въртяха няколко млади момчета и техните спътнички. Те бяха паркирали луксозни возила до храма на Темида.
Петимата бяха задържани в рамките на операция “Мутрите-2” в Кърджали. Единият е полицейски служител. В хода на специализираната операция бяха задържани 20-годишният П.Я., който изпълнявал ролята на шофьор и 39-годишният П.З., полицейски служител в районното управление в Кърджали. Организатор на групата е Златко К, който има клуб за фитнес и привлича в него здравеняци от града. Другите двама задържани са 38-годишният Янко Н. и 30-годишният Динко С.
От съда не уточниха кой от петимата задържани е освободен.

 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини