Премиерата на филма "Боб Марли: One Love" в САЩ постави рекорд

Премиерата на филма "Боб Марли: One Love" в САЩ, която се състоя на 14 февруари, постави рекорд,съобщава „Дедлайн”. Биографичният разказ за легендарния певец е реализирал 14 млн. долара приходи, което е рекордна сума за премиера в средата на седмицата в Дена на влюбените.

Рекордът за премиера на Свети Валентин в средата на седмицата досега се държеше от романтичния трилър The Vow с Чанинг Тейтъм и Рейчъл Макадамс. Филмът от 2012 г. е спечелил 11,6 млн. долара в деня на премиерата си. През 2016 г. "Дедпул" е реал изирал малко над 46 млн. долара приходи, но тогава Денят на влюбените е бил през уикенда.

Заедно с премиерата на "Боб Марли: One Love" се състоя и премиерата на "Мадам Уеб" с Дакота Джонсън. Той спечели малко над 6 млн. долара и засега не се радва на много добри отзиви. Биографичният филм за Боб Марли към момента не печели единодушното одобрение на критиката, но се радва на успех сред зрителите.

Режисьор на "Боб Марли: One Love" е Рейналдо Маркъс Грийн, а в ролята на легендарния певец влиза британският актьор Кингсли Бен-Адир. По повод премиерата на филма "Дневник" и "Форум филм България" организират специална игра .

Източник: dnevnik.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини