Хищникът ще се завърне (изненадващо) отново

Франчайзът за "Хищникът" определено е сред тези, които имат много почитатели и затова регулярно бива съживяван с нови филми.

Така например през 2022 г. в Disney+ бе пуснат Prey на режисьора Дан Трактенбърг, който ни показа една много по-различна гледна точка към франчайза, връщайки ни 300 години преди събитията в оригиналния филм от 1987 г. с Арнолд Шварценегер.

Всичко това, за да разберем, че Хищник е бродил по земята много по-рано, отколкото сме предполагали - още през 1719 г. Тогава в центъра на събитията бе племето Команчи и една млада и безстрашна дама - Нару (Амбър Мидтъндър). Филмът се оказа много успешен, защото бе приет с високи оценки от критици и зрители.

И това е накарало Disney отново да погледнат към франчайза. От The Hollywood Reporter разбираме, че se подготвя нов филм и доверие отново е гласувано на Дан Трактенбърг, за да режисира.

Филмът ще се казва Badlands и няма да е продължение на Prey, а ще разчита на изцяло нова история. Към момента детайли около сюжета се пазят в тайна, но се смята, че ще е ситуиран в бъдещето. И също като Prey жена ще бъде в главната роля.

Точно като при Prey, Дан Трактенбърг е написал сценария на Badlands заедно с Патрик Ейсън. По филма се работи от известно време и затова се смята, че е възможно снимките да започнат още този юли.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Случаен виц

Последни новини