Клубовете на БМЧК в областта се отчетоха

Днес, 12 януари 2024 година, в залата на Секретариата на ОС на БЧК – Кърджали се проведе Общо отчетно-изборно събрание на клубовете на БМЧК в област Кърджали.

Гости на събранието бяха Светломира Димитрова – директор на Секретариата на Обл. С на БЧК, Гамзе Хасан – заместник клубен координатор на клуб „Да имаш голямо сърце не тежи“ – ПГ „Руска Пеева“, гр. Джебел, Елица Карамфилова заместник клубен координатор на клуб „От сърце“ – СУ „Васил Левски“, гр. Ардино, Ивана Димитрова член на клуб „Помощ за щастие“ към СУ „Н. Й. Вапцаров“, с Бенковски.

По традиция събранието откри щатния специалист по младежка дейност – Елита Динкова. По време на събранието бе изнесен отчета за дейностите на клубовете в област Кърджали за изминалата 2023 година, който бе представен мултимедийно от Неврие Реджеб, заместник областен координатор на БМЧК - Кърджали В него бяха описани постигнатите резултати, реализираните дейности и инициативи на територията в областта.

Следваща точка от дневния ред на събранието бе изборът делегати и подгласници за Национално събрание на БМЧК 2024г.

Светломира Димитрова благодари на доброволците от БМЧК за постигнатите резултати, безвъзмездния и неуморен труд, с които постигат идеите и инициативите си.

Делегатите приеха отчетния доклад и план за работа през 2024 година. Запознаха се с предложенията за награждаването със звание „Млад отличник на Български Червения кръст“ на изявени доброволци на младежката организация по повод Международния ден на ЧК/ЧП.

Благодарим ви добротворци за вярата в доброто, за енергията и страстта, която влагате, реализирайки идеите си.

Това съобщиха от ОС на БЧК-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини