Скандали по празниците,разбиха главата на нашенец с тухла

Жител на село Орех е задържан след нанесена телесна повреда на свой роднина. На 25 декември около 21,30 часа между 55-годишния мъж и негов близък на същата възраст възникнал скандал, при който единият ударил с тухла по главата опонента си. На пострадалия била оказана медицинска помощ във Филиала на спешна помощ в Крумовград, след което бил транспортиран в Спешното приемно отделение в Кърджали и след преглед освободен за домашно лечение. По случая е започната проверка в РУ-Крумовград, която се извършва от група „Охранителна полиция“.

    Полицаи от РУ-Кирково разкриха кражба на пари, лични документи и банкови карти в село Дюлица. След подаден сигнал за липсващо портмоне от лек автомобил „Ауди“ и започната проверка по случая била установена 21-годишна жена от селото като съпричастна към извършеното деяние. Откраднатите вещи са намери и иззети. Работата по случая продължава група „Криминална полиция“ в управлението.

    За хулигански действия 21-годишен е задържан в РУ-Кърджали след скандал със свой роднина. Инцидентът станал на паркинг в Кърджали на 27 декември около 21 часа. След възникнал конфликт 21-годишният нанесъл удари на 24-годишен негов близък. На извършителя на деянието е съставен акт по Указа за дребното хулиганство. Материалите по случая ще бъдат внесени в съда за налагане на административно наказание.

     За отправени заплахи 24-годишен е задържан в РУ-Ардино. На 21 декември в Ардино жителят на село Жълтуша се заканил със саморазправа на приятелката си. Образувано е досъдебно производство, мъжът е бил привлечен като обвиняем по разследването.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини