Побои и скандали през уикенда,мъж лежа в ареста в Кърджали заради насилие

Задържане в поделенията на МВР за срок от 3 денонощия е наложеното административно наказание на 48-годишен кърджалиец. Мъжът предизвикал скандал, влязъл в пререкания с друг месен жител и му нанесъл удари. Инцидентът станал на 10 ноември около 13 часа в Кърджали. Извършителя на деянието е бил задържан за срок до 24 часа. Наложеното административно наказание е с решение на Районния съд в Кърджали по Указа за борба с дребното хулиганство.

         Двама са задържани след битов скандал. На 9 ноември в Кърджали 24-годишен спукал гуми на лек автомобил „Опел“, след което 34-годишният собственик на колата отправил закани за саморазправа към извършителя. И двамата са били задържани за срок до 24 часа в полицейското управление. Образувани са проверки, които се извършват от сектор „Охранителна полиция“ в управлението.

За хулигански действия 29-годишен е бил задържан в РУ-Крумовград. Около 17 часа на 10 ноември на автогарата в Крумовград мъжът влязъл в пререкания с 68-годишен водач на автобус и му нанесъл удар в лицето. По случая е започната проверка по чл.325, ал.1 от Наказателния кодекс за хулиганство, която се извършва от група „Охранителна полиция“ в управлението.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини