Задържаха в Кърджали 48-годишен пребил майка си, лекуват я в болницата

За нанесена телесна повреда 48-годишен е задържан в РУ-Кърджали. Инцидентът станал в пловдивското село Брани поле на 15 май около 22 часа. По първоначални данни мъжът нанесъл побой на 80-годишната си майка, която се прибрала при роднини в област Кърджали, а след това била настанена за лечение в здравно заведение. Образувана е проверка в РУ-Кърджали. Събраните материали ще бъдат изпратени по местоизвършване на престъплението.

18-годишен е бил задържан в РУ-Кърджали за хулигански действия. Около 23,30 часа снощи в хотелско фоайе в областния град възникнал конфликт между двама връстници, при който единият нанесъл множество удари с юмрук на другия. На инициатора на конфликта е съставен акт по Указа за борба с дребното хулиганство за налагане на административно наказание.

Сигнал за кражба на бетонни бордюри, собственост на кметството в село Срънско, е бил подаден в РУ-Ардино. Деянието било извършено в периода от 11 май до 16 май. Започната е проверка по случая, която се извършва от полицейския участък в село Бял извор. Издирва се извършителят на кражбата.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини