38-годишен бие 27-годишна на сред Кърджали,арестуват го

За хулиганска проява 38-годишен е задържан в РУ-Кърджали. Около 19 часа вчера мъжът предизвикал скандал и нанесъл удари на 27-годишна на бул. „Тракия“ в Кърджали. Извършителят на деянието е задържан за срок до 24 часа. Причините за агресията се изясняват. В РУ-Кърджали е образувана проверка по чл.325, ал.1 от Наказателния кодекс за хулиганство, която се извършва от сектор „Охранителна полиция“.

         За опит за осуетяване на полицейска проверка и създадени пречки на служители на реда да изпълнят задълженията си за контрол по безопасността на движение 37-годишен е задържан в РУ-Кърджали. Като водач на моторно превозно средство мъжът не са подчинил на звуков сигнал за спиране. На главния път в района на Черноочене той бил принудително спрян от полицейски служители. Извършеният тест за алкохол е с отрицателен резултат, отказана била проверка за употреба на наркотични вещества. Водачът е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. Започната е проверка по чл.270 от Наказателния кодекс, която се извършва от сектор „Охранителна полиция“.

         За отправени заплахи 38-годишен е задържан в РУ-Ардино. Заканите били отправени при семеен скандал тази нощ. По случая е започната проверка по чл.144, ал.3 от Наказателния кодекс.

         Сигнал за откраднати панели за електроенергия  е подаден в РУ-Ардино. Съоръженията били монтирани на ловен заслон за захранване на осветителни тела. В управлението е образувана проверка за кражба. Група „Криминална полиция“ продължава работата по случая и издирва извършителя на деянието.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини