Юношите на ВК АРДА откриха сезона с бърза победа над Сливен Волей

Изображение 1 от 2

    С бърза и категорична победа срещу тима на Сливен Волей се завърнаха от града на 100-те войводи юношите на волейболна АРДА. Предвождани от треньора Павел Митев те надвиха тима на домакините с резултат 3:0, извоюван само за 55 минути. С това младите волейболисти поставиха началото на новия спортен сезон за 2023/2024 г.  

    По повод първата им победа, от ръководството на сливенския волейболен отбор коментираха във Фейсбук следното: „Загубихме с 0-3 (17, 17, 20) в Кърджали от местния "Арда". Загубихме от един много добре балансиран и окомплектован отбор…“. Думи, които ясно показват впечатлението от играта и подготовката на младите ни волейболни надежди.

    Започва новия волейболен сезон и за всички гарнитури на волейболния клуб в областния град. В събота предстои и мъжкия отбор в обновен състав да гостува на Етрополе. Очакваме тази година да ни донесе повече радост. За подчертаване е, че за поредна година волейболна АРДА ще участва във всички възрастови групи: предкадети, момчета до 13 години, кадети, юноши старша възраст, момичета. Всички гарнитури са готови за новия сезон.

    Да им пожелаем успех!

    Божидара АНГЕЛОВА

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини