12-годишен пострада падайки от мотопед,настанен е в болницата със счупен крак

12-годишен е пострадал при управление на мотопед. Инцидентът е станал вчера около 16 часа в село Поточница. Малолетният паднал с превозното средство на пътя, транспортиран е бил до Спешното приемно отделение в Кърджали и след преглед настанен за лечение  с фрактура на левия крак. Образувано е досъдебно производство в РУ-Крумовград. Изяснява се чия собственост е мотопедът. Разследващ полицай, група „Охранителна полиция“ и инспектор от Детска педагогическа стая  продължават работата по случая.

За съзнателно потвърдена неистина в писмен документ е образувана проверка в РУ-Кирково.  63-годишен собственик на лек автомобил „БМВ“ заявил в декларация в РУ-Кирково, че колата е била управлявана от 45-годишна жена във връзка с издаден електронен фиш за превишена скорост. При обработка на снимковия материал обаче е станало ясно, че водачът на моторното превозно средство е мъж. Група „Охранителна полиция“ продължава работата по случая.

 Трима са задържани в Кърджали за нанесени щети на лек автомобил “БМВ“. На 22 октомври срещу 23 октомври колата била залята със синя течност и след подаден сигнал за произшествието е била образувана проверка, в хода на която е установена съпричастността по случая на трима на 22 г., 23 г. и 26 г., които са били задържани за срок до 24 часа в полицейското управление. Работата по изясняване на причините за деянието продължават служители от сектор „Криминална полиция“ в управлението.

Проверка за управление на моторно превозно средство без придобита правоспособност е образувана в РУ-Кърджали. 41-годишен водач е бил проверен в Кърджали от полицейски служители, които установили, че водачът не притежава свидетелство за правоуправление, бил е наказван по административен ред за същото деяние и в едногодишен срок го извършва повторно. Сектор „Охранителна полиция“ продължава работата по случая с оглед на чл.343в, ал.2 от Наказателния кодекс.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини