Запушени отводнителни шахти превръщат ул.”Деспот Слав” в езеро

Изображение 1 от 2

    Запушени отводнителни шахти превръщат ул.”Деспот Слав” зад Данъчното в езеро. Както Кърджали бг вести писа улицата попада в Синята зона,  но заради вода и дупки е неизползваема за паркиране.Сега водата се е оттеглила и шахтите могат да бъдат отпушени,но никой не се ангажира с това.

  Собствениците на автомобили са принудени да ги оставят върху зелените площи когато улицата се превърне в езеро. Възрастните хора са напълно безпомощни и не могат да я пресекат. Хората от съседните блокове дори не могат да стигнат до контейнерите за смет.

    От маневриращи сметовози се образуват големи язви,които се пълнят с дъждовна вода. Тя прелива и пълни съседни гаражи и мазета.

   За проблема многократно е уведомявана Община Кърджали,споделя Павлина К. За сега обаче от администрацията на кмета не се предприемат мерки.

    Живущите около улицата са имали намерение да се справят сами. Непосилно за тях обаче се оказва отпушването на петте отводнителни шахти на улицата. Едната от тях е  напълно компрометирана и може всеки момент да пропадне. Това може да предизвика пътно произшествие, алармират живущи на улицата.

       Имаме готовност да положим нова асфалтова настилка и да решим въпроса с дупките. В решаването на проблема  в цялост трябва да се включат и други фирми,отговарящи за шахтите и сметосъбирането.Това сподели за Кърджали бг вести директорът на Общинската фирма „Паркинги,гаражи и зони за паркиране” Шенай Мехмедали.

  Кърджали бг вести

  Източник: Kardjali.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
  Последни новини