Имитация на ремонт на „Деспот Слав” в Кърджали,след смяна на отводнителни шахти,паркингът отново е езеро

Изображение 1 от 2

    След публикации на Кърджали бг вести от Община Кърджали почистват и подменят решетките на отводнителните шахти на ул.”Деспот Слав” зад Данъчното.Ремонтът е за хиляди и не бе по силите на живущите.В Групата на Кърджали и областта се появиха снимки на обновените шахти с благодарност.Оказа се,че благодарността е преждевременна.Още при първия дъжд паркингът се превърна в езеро.Работниците бяха подменили капаците на шахтите,но отводнителните канали са останали непочистени.Така на практика ремонтът се превърна в имитация на дейност.

    Запушените отводнителни шахти превръщат ул.”Деспот Слав” зад Данъчното в езеро.  Улицата попада в Синята зона,  но заради вода и дупки е неизползваема за паркиране.

    Собствениците на автомобили бяха принудени да ги оставят върху зелените площи когато улицата се превърне в езеро. Възрастните хора са напълно безпомощни и не можеха да я пресекат. Хората от съседните блокове дори не могат да стигнат до контейнерите за смет.

      От маневриращи сметовози се образуват големи язви,които се пълнят с дъждовна вода. Тя прелива и пълни съседни гаражи и мазета.

     За проблема многократно е уведомявана Община Кърджали,споделя Павлина К.

    Кърджали бг вести

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Случаен виц

    Последни новини