Задържаха двама тийнейджъри с наркотици и дрогиран водач в Хасково

Трима души са задържани заради наркотици през изминалото денонощие в Хасково, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Около 20:00 часа снощи, полицаи са спрели за проверка 16-годишно момче от града, при която е установено, че в джобовете на панталоните му има общо 4 грама „Пико“ и „Чай“. Момчето обяснило, че са за лична употреба. Наркотиците са предадени с протокол за доброволно предаване. Задържан е за срок до 24 часа в Районното управление в Хасково. По случая е образувана полицейска преписка.

На 23.06.2022 г., около 22.00 ч., полицаи са извършили проверка на 18-годишен, криминално проявен от града, в хода на която е установено, че той държи в якето си 1 грам „Пико“. Той също заявил, че е за лична употреба. Наркотикът е предаден с протокол за доброволно предаване. Задържан е за срок до 24 часа в Районното управление в Хасково. По случая е образувана полицейска преписка.

На 23.06.2022 г., около 20:30 ч., на улица „Панайот Волов“, полицаи са спрели за проверка лек автомобил Мерцедес Ц220, управляван от 29-годишен мъж от града. Тестван е за наркотици, при което е установено, че управлява колата след употреба на канабис. Отказал е кръвна проба за химически анализ. Задържан е за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини