Водачка се заби с Алфа в стълб, пострада 2-годишното й дете

Изображение 1 от 4

    2-годишно дете пострада при катастрофа на улица „Ком“ в Хасково. Инцидентът стана около обяд днес.

    То се е возело в лек автомобил Алфа шофиран от 25-годишната му майка. Те пътували в посока към кръстовището с булевард „Раковски“. В района на бензиностанция „Шел“ водачката е изгубила контрол над управлението, излязла е вдясно от пътя и се е забила в метален стълб на уличното осветление.

    При удара детето е получило наранявания и е откарано заедно с майката в хасковската болница за изясняване на състоянието му.

    На мястото на инцидента имаше пътни полицаи за изясняване на случая. Шофьорката е тествана за алкохол, но промили не са отчетени.

    Там беше и екип на общинското предприятие „Екопропгрес“, който ремонтираше стълба.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (8)

    • 1
      Же
      Жена-шофьор,няма такъв филм!
      42 -24
      12:25, 24 юни 2022
      Всеки ден,по една водачка на автомобил,изгубил а управлението и в стълб!!!
      Мъжете им са виновни,дето им купуват коли,те не могат на токчета да ходят,автомобили ще ми карат...
      • Пъ
        Пълен комплексар!
        28 -34
        12:53, 24 юни 2022
        Те пък мъжете не катастрофират! :) Освен шофьор,... Виж коментара
      • Jo
        Joe
        28 -6
        14:01, 24 юни 2022
        Някоя приятелка е писала във фейса
      • От
        От зрънчо
        27 -2
        14:06, 24 юни 2022
        Всеки ден се срещам с жени които си бъбрят по телефончето и карат посредата на двете ленти..ми не е нормално това ! Никой не е длъжен да търпи простащина на пътя ! Като толкова ви интересува какво се случва У фейса или муцката ви с кой си е легнала снощи на 3 водки, ми седи си в къщи или отбий някъде (не посредата на пътя) виж кво се случва после си остави телефона и продължи си по пътя..в случая момичето е било с детето си..разбирам, искате да се самоубиете някъде..окей няма лошо, един самоубиец по-малко..детето ква вина има ? Не само вие..много хора в Хасково са супер зааени по пътя..вървят като слепи..излизат на пътя “аз съм безсмъртен/на и мога да правя квот искам шофьорите трябва да ме пазят” ми не майна..не е така, вие сте тези които трябва да се съобразявате и внимавате къде вървите..когато ва качат на капака, не колата ще отиде в болница а ВИЕ ! Чатка си наща по телефончето, бута количката вътре детето и изкача на пътя…ако не е детенцето одма на капака, да ви доди ума !! Стегнете се хора..не е играчка..колкото ние шофьорите толкова и вие трябва да внимавате. Нека тези които се познаят в този много ХЕЙТЪРСКИ коментар да си запазят мнението и просто да се замислят, че в следващия момент в който си гледате ТИЛИФОНЧЕТАТА ще се пльосните на някъв капак и най-лошото някой баща,майка,син,брат, сестра ще отиде в затвора за невнимание по пътя или най-добрия случай ще им бъдат отнети Ш.К.
        Лек, спокоен и безавариен ден !!!
    • 2
      Ня
      Някой
      37 -19
      12:42, 24 юни 2022
      Пак да повторя от вчера и то за много пъти: Жена шофьор и негър скиор няма! Изгубила контрол над управлението -- на този равен път!! Явно си е гледала Фейсбука или говорила по- телефона.....
      • Дя
        Дяката
        21 -9
        12:52, 24 юни 2022
        Не ги бива
      • Ха
        Хасковлия
        30 -7
        13:13, 24 юни 2022
        Наблюдавайте шофьорките качват се в автомобила и преди потегляне задължително се вдига телефона започват дрънкане само се петлаят
      • Ва
        вав
        1 0
        08:39, 25 юни 2022
        Той двигателя не пали без телефона да е в ръката или на ухото.
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини