Добрият пример на Йовковци

За поредна година доброволците на БМЧК от клуб  ,,Бялата лястовица“ към СУ ,, Йордан Йовков“ гр. Кърджали се включиха в кампанията ,, Да изчистим България заедно“, която се проведе на 18 септември 2021 година. Белокрилите лястовици се присъединиха към десетките други доброволци  и симпатизанти на БМЧК – Кърджали, подкрепили  инициативата . Обединявайки усилията си и разпределени на малки групи, участниците в акцията успяха да обхванат и почистят голяма част от парк „Простор“. Включилите се доброволци  събраха  над 30 чувала с отпадъци.

  Йовковци споделиха, че са изпълнени с удовлетворение от извършената дейност и с радост биха се включили в следващи подобни акции. 

Ръководителят на клуб ,,Бялата лястовица“ госпожа Ваня Енчева сподели, че тази еко-инициатива е насочена към утвърждаване на доброволчеството като кауза и начин на живот.

Клуб  ,,Бялата лястовица“ отправят призив към  всички граждани да се включват активно  в подобни мероприятия и подчертаха, че промяната зависи от всяко индивидуално усилие.

Клуб ,,Журналист“ и клуб ,,Фото свят“

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини