Училище за свободното време

Общински детски комплекс гр.Кърджали стартира кампания за записване на деца и ученици в своите разнообразни школи и клубове за учебната 2021/2022 г. Информация за предлаганите форми може да намерите в афиша на ОДК.

За новата учебна година ОДК предлага занимания в 21 разнообразни педагогически форми областите „Наука и технологии” и „Изкуства”. В заниманията по интереси могат да се запишат деца и ученици от 6 до 19 г., които са активни, имат разностранни интереси, искат да развиват и надграждат своите умения и знанияи да развиват своите таланти. Обучението в ОДК  е безплатно

Родителите могат да запишат децата си лично в сградата на ОДК гр.Кърджали, ул. „Полковник Дервингов“ №1 или да подадат сканирани заявления по електронната поща  до 30 септември 2021 г. Формуляр на „Заявление за записване“ може да се изтегли от сайта на ОДК-Кърджали. След попълване и сканиранезаявлението се изпраща на  имейл: odk_ki@abv.bg.

Клубовете, школите и съставите  са съобразени с желанията, интересите и свободното време на децата и учениците и се ръководят от доказали се педагози.

За повече информация: тел.: 0361 6 23 24

Това съобщиха от ръководството на ОДК-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини