Задържаха четирима за кражба на стиропор за саниране на блок

Четирима свиленградчани са задържани за кражба, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково. Задържането им е станало при полицейска операция по противодействие на конвенционалната престъпност под контрола на местната прокуратура.

Преди 5 дни, мъжете на възраст 26 г., 29 г., 44 г. и 46 г. откраднали 64 стиропорени изолационни плочи, използвани за саниране на блок в жк „Простор“ в Свиленград. Плочите са били оставени в заградено с мрежа място пред блока.

При проверка в таванско помещение на улица „Витоша“, откраднатите вещи са намерени и иззети с протокол по образуваното досъдебно производство. Четиримата са задържани до 24 часа.

Също за кражба в Димитровград е установена 63-годишна жена. Вчера по обяд тя задигнала портмоне със 180 лева и лични документи. То било оставено от собственичката си на зеленчуковия пазар в града. След сигнал от нея, по горещи следи е установена жената, позната на органите на реда. Тя признала деянието си и върнала откраднатите вещи с протокол по стартиралото бързо производство.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

Последни новини