Chocolate BL40: неофициални спецификации

LG непрекъснато протакат оповестяването на пълния списък с технически характеристики на "новия LG Chocolate". Независимо че вече устройстоото бе официално анонсирано на два пъти, списъкът на официално потвърдените спецификации е изненадващо кратък - известно е само за наличието на 4-инчов сензорен дисплей със съотношение на страните 21:9 и резолюция 800x345 пиксела, както и за 5-мегапикселна камера с оптика Schneider-Kreuznach.

В последните дни обаче сведения за останалите технически характеристики на BL40 започват да се появяват на LGblog.de и от други източници. Според актуалните сведения телефонът включва поддръжка на Bluetooth и Wi-Fi, GPS приемник, FM предавател и 3.5 мм букса за слушалки. Смята се още, че телефонът поддържа и високоскоростен UMTS/HSDPA трансфер на данни. За честотата на процесора и обемите на вградената памет все още отсъства каквато и да е информация (все пак според слуховете е налице microSD слот).

Според официалното съобщение на LG, продажбите на LG Chocolate BL40 стартират през третото тримесечие на тази година едновременно в 54 страни.

Източник: tehnozona.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини