LG KG376: елегантност в розово и лилаво

LG доста успешно демонстрират с новия си модел LG KG376 как дори най-базовите мобилни телефони могат да изглеждат женствени и секси. Въпреки че телефонът не блести с никакви особени функции, основното, с което той прави впечатление, е атрактивната разцветка, скромните размери (подходящи за малка дамска чантичка) и достъпната цена.

Корпусът е издържан в приятна комбинация от розово и виолетово и от пръв поглед загатва за целевата аудитория - млади момичета с вкус към модата. Отгоре на предния панел вместо външен дисплей има малък LED индикатор, който примигва, когато постъпи обаждане или получите кратко съобщение. Размерите на KG376 са 85.9 x 45 x 19.8 мм при тегло от 73 грама; единственото слабо място в дизайна е дебелината, но за флип тя е относително приемлива. Като технически възможности телефонът е направо скучен - 1.5-инчов дисплей с резолюция 128x128, показващ до 65 000 цвята, вградената памет е само 1MB - и не е предвиден разширителен слот; предвид липсата на място за съхранение на MP3-ки, единственото достъпно развлечение ще е наличието на FM радио.

Батерията на LG KG376 също не е нищо особено - капацитетът й от 750 mAh осигурява към 250 часа стендбай и само три часа разговори, което за устройство с подобни скромни спецификации е твърде малко. Но при достъпна цена (каквато тя без съмнение ще е при подобни технически възможности) и с подобен цвят на корпуса популярността на този телефон сред младите момичета е просто гарантирана.

Източник: tehnozona.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини