Sony Ericsson Jalou: нов S60 смартфон

Китайският сайт IT168.com публикува неофициална снимка на нов смартфон, наречен Sony Ericsson Jalou. Според източника това не е кодово име, а именно под това название устройството ще се появи в близко бъдеще на пазара. Jalou работи под управлението на Symbian S60 5th Edition, подобно на 12-мегапикселния камерафон Sony Ericsson Satio. Jalou включва 3-инчов сензорен дисплей, но от снимката е твърде трудно да се установи дали реално смартфонът разполага с хардуерна клавиатура.

Също така сайтът публикува и някои технически характеристики на телефона, макар и засега все още непотвърдени. Jalou работи в GSM/GPRS/EDGE и UMTS/HSPA мрежи, снабден е с 8-мегапикселна камера, Wi-Fi модул и GPS приемник. Доколкото липсва официален анонс, всички упоменати спецификации са само предварителни; логично не е известно и кога ще е пазарният дебют на новия S60 смартфон на Sony Ericsson.

Наблюдателни читатели на Engadget.com отбелязват, че устройството на снимката е модифициран базиран на W995 концепт, което всява известни съмнения доколко Jalou реално съществува...

Източник: tehnozona.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини