Задържаха 46-годишен, заплашвал съпругата си с убийство

46-годишен, заплашвал съпругата си с убийство, е бил задържан вчера в РУ-Кирково. Група „Охранителна полиция“ в управлението продължава работата по случая с оглед на чл.144, ал.3 от Наказателния кодекс.

Двама са били задържани в полицейското управление в Момчилград за хулигански действия. Мъжете били в обща компания, около 3 часа на 5 октомври се скарали, разменили си обиди, ругатни и удари. След полицейска намеса са били задържани за срок до 24 часа. В съда са били внесени материали по Указа за борба с дребното хулиганство и на двамата участници в сбиването са наложени глоби по 100 лв. За хулиганство в полицейското управление същия ден е била задържана и 34-годишна. На улица в града тя нанесла удар на 17-годишна, с която дъщеря й имала спор преди инцидента. Материалите по случая ще бъдат внесени в съда за налагане на административно наказание по Указа за борба с дребното хулиганство.

Кърджали. 35-годишен е задържан за съпричастност към извършена кражба на техника и зимнина от помещение в къща в областния град. След подаден сигнал за липсващите вещи и организирано издирване полицейски служители стигнали до кърджалиец, който е задържан за срок до 24 часа в управлението. Работата по документиране на престъплението продължава в рамките на образувано досъдебно производство.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини