Акценти по VIASAT NATURE през март

Америка: Сезони в дивата природа
Започва от неделя, 1 март, в 14:00 ч.

Година: 2019
Наслаждаваме се на зрелищната американска дива природа през четирите сезона - на земята, във въздуха, на брега и под водата. Утвърдени кинематографи на дивата природа заснемат континента през цялата година. Докато Земята обикаля около Слънцето, дивите ѝ обитатели преминават през изпитания на живот и смърт. Откритият Тих океан облива с огромни вълни калифорнийския бряг, където слоновите тюлени пристигат, за да се размножават през лятото, докато свирепата горещина поставя койотите под обсада в пустинята на Аризона.

Докато листата сменят цвета си по време на есента в Аляска, същото се отнася и за червената сьомга, която става пурпурна, приготвяйки се да хвърли хайвер. Зимните виелици погребват горите на изток и планинските върхове на запад под снежно одеяло, но срещу студените предизвикателства се изправят дебелокожите речни видри и интелигентните гарвани. Не след дълго избухват диви цветя и светът се пълни с бръмчащи колибри, романтични игри на влечуги и бебетата на пролетта.

Всеки епизод разкрива забележителни герои, лични страдания, дръзки предизвикателства и ритуали на новото начало. Заемете мястото си на първи ред, за да се насладите на дивия американски пейзаж в една обиколка около Слънцето.

Страна на големи котки
МАРАТОН на 8 март от 19:05 часа
Година: 2019
Три могъщи лъвски клана в долината на р. Луангва се борят, за да завладеят земята и защитят малките си, докато опасностите ги дебнат на всяка крачка. Когато температурите се повишават по време на сухия сезон, всеки триумф и трагедия се виждат ясно. Дали лъвовете ще се справят с трудностите и ще преживеят най-голямото предизвикателство в живота си?

Речни Чудовища
Започва от понеделник, 2 март, в 19:00 ч.

Сезон: 4
Брой епизоди: 7 x 60 мин.
Година: 2011

Запаленият рибар Джереми Уейд се завръща, за да обиколи най-отдалечените региони в света в търсене на сладководни чудовища. Следвайте приключенията на Джереми, докато се опитва да хване гигантска риба в Монголия - толкова рядка, че на практика е по-скоро легенда, отколкото факт, руски хищник, който надвишава един тон и е дълъг 5 метра, и невидим хищник, който завлича рибарите към дъното. Джереми получава и съобщения за праисторическо чудовище в САЩ за първи път...

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини