Невъзможни железопътни линии и Убийци на мафията по Viasat Explore

Героите на Източното пристанище

Премиера от вторник 7 ноември в 22:00 ч.
Брой епизоди: 10 x 60 мин.
Жанр: Документален/ риалити/ бизнес
Оригинално заглавие: East Harbour Heroes
Година: 2023

В едно пристанище стотици хора работят непрекъснато и самоотвержено, така че водните пътища да са свободни, контейнеровозите да са заредени и движението на стоките да е безпроблемно. Това се извършва 365 дни в годината, 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата - операции, които подпомагат движението на международните кораби, снабдяването на населението със стоки и храни и функционирането на местната икономика. С ексклузивен достъп до вътрешната работа в пристанище Сейнт Джон - едно от найнатоварените пристанища в Северна Америка - този сериал ни води на вълнуващо пътуване на борда на корабите, пътуващи към маяка на надеждата в Северния Атлантик, из доковете, където винаги цари хаос от товари, и в живота на хората, чиято задача е да доставят всичко в пристанището безопасно и навреме.

Невъзможни железопътни линии

Премиера от четвъртък 16 ноември в 22:55 ч.
Сезон: 2
Брой епизоди: 6 x 60 мин.
Жанр: Документален/ риалити/ инженерство/ технология
Оригинално заглавие: Impossible Railways
Година: 2018

Уникален научен и исторически сериал, който показва някои от най-необикновените железопътни линии в света и дръзкото инженерство, което прави функционирането им възможно. След стремителния си възход през 19-и век железниците са в челните редици на съвременното инженерство и транспорт. Железниците са покорили най-могъщите планини в света, прекосили са най-дивите води и са стигнали и до улиците в градовете. Експерти разкриват забележителната история на всяка железопътна линия, за която никое препятствие не е твърде голямо, а сериалът разказва за конструктивни постижения и отдава дан на пионерите, които са се справили с природните и физически предизвикателства, за да създадат една наистина забележителна глобална железопътна мрежа.

Убийци на мафията с Колин Макларън

Премиера от сряда 22 ноември в 22:00 ч.
Брой епизоди: 6 x 60 мин.
Жанр: Документален/ риалити/ биографичен/ криминален
Оригинално заглавие: Mafia Killers with Colin McLaren
Година: 2018

Бившият полицай под прикритие Колин Макларън разглежда кариерите на шестима необикновени мафиоти, които са имали огромно влияние върху организираната престъпност в Ню Йорк. Той проследява възхода им, докато се изкачват по коварната стълба към богатството и властта, и след това разкрива драматичното им падение. Колин изследва характерите, мотивацията и слабостите на мафиотите, за да разбере как те и мафията действат. Петима са убити по пътя си към върха, трима стават издайници, един заслужава Оскар, а друг организира най-големия въоръжен грабеж, който Америка някога е виждала.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини