5 двойки в Асеновград избраха 20.02.2020, за да сключат брак

Десетимата младоженци, вероятно, съвсем неслучайно са избрали точно "огледалния" 20 февруари, за да се закълнат във вярост. Според нумеролозите на този ден се отварят Вратите на съдбата, което може да помогне за постигането на целите, чието реализиране подхващаме днес. А това, разбира се, включва и сключването на брак, което си е едно сериозно начинание в живота на всеки.

От началото на 2020 г. са постъпили над 40 заявления за провеждане на изнесена церемония и близо 25 за традиционна в ритуалната зала. Приблизителната възраст на бъдещите булки в между 25 г. и 28 г., а на младоженците от 30 г. до 35 г., обобщават от Обредния дом в Асеновград.

"Добре е да запомним, че бракът е отговорен акт, който се базира преди всичко на любов, уважение, компромиси и бягство от рутината, а сватбената церемония трябва да бъде съчетание от традиции, обичаи и иновации", казва Ваня Стоева от Обредния дом. Тя допълва, че в последно време голяма част от младоженците предпочитат различен начин на провеждане на сватбеното им тържество. Отчита се и увеличение на двойките, сключващи граждански брак в Асеновград. Според статистиката за последните три години през 2017 г. сключените бракове са били 353, през 2018 г. - 367, а през 2019 г. - 379.

Източник: Asenovgrad.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини