11 °C

Мустафа Карадайъ: ДПС е партията, която решава проблеми

Изображение 1 от 5

  Всеки глас за ГЕРБ в малките населени места в Кърджалийско е глас в подкрепа на национализма.Преди 1989г. глобяваха по 5 лв., ако кажеш на турски език 55, сега глобяват 2000 лв., ако поздравиш на турски с мерхаба.Това каза на среща с избиратели в с.Мост председателят на ДПС Мустафа Карадайъ.В Мост беше първото мероприятие , на което присъства Централният лъч, който в следващите дни е в Кърджалийско.

  Пред препълнената зала с привърженици и симпатизанти на ДПС Мустафа Карадайъ подчерта, ДПС е подкрепило демокрацията в нашата Родина и трябва да я опази, че ДПС е пазител на единството на страната.

  Заедността е това, което ни отличава от другите партии, затова и нашето предизборно мото е „Заедно за Кърджали“, каза кандидатът за кмет на община Кърджали инж.Хасан Азис.Заедно трябва да продължим по пътя напред като се противопоставим на опитите за разделение, противопоставяне и на национализма, продължи инж.Азис.Той изброи 3 свои приоритета за малките населени места през следващия мандат като кмет на община Кърджали: подобряване на жизнената среда, привличане на нови инвестиции и откриване на нови работни места, както и активна социална политика.
  „До момента сме решили големи инфраструктурни проблеми в селото като водоснябдяване, изградихме нова детска градина, ремонтирахме училището и открихме здравна служба. Защото ДПС е партия с последователна политика, която реално решава проблемите на хората“, каза кметът на с. Мост Лятиф Расим.

  Следващата среща на Централния лъч беше в с.Широко поле.И на двете срещи присъстваха евродепутатката Атидже Велиева, депутатите Йордан Цонев, Адлен Шефкет, Ерол Мехмед, кандидати за общински съветници и кметове на села от листата на ДПС.

  Кметът на с.Широко поле и кандидат за нов мандат Шукри Исмаил направи своеобразен отчет на мандата –изграден нов стадион,изградено улично осветление, асфалтирани пътни отсечки,бетонови настилки на пътища, 1200м. подменена канализация, изградена нова детска площадка, стартирало асфалтиране на главната улица и др.

  Йордан Цонев подчерта в изказването си, че през 1989 г. комунистическата власт е прокудила над 400 хил.български турци в Турция, а за 10 г. управление на ГЕРБ зад граница са прогонени над 1,5 млн. български граждани.За това време инвестиции няма, а външният дълг е достигнал 26 млрд.лв.Ние имаме реална програма за това как да се развива икономически България, за да догоним другите държави в ЕС, каза Цонев.

  Мустафа Карадайъ призова за противопоставяне на онези, които целят разделение и откъсване на гласове от ДПС.С тези гласове ГЕРБ вкара в правителството националистите и реализира политика „С нашите гласове срещу нас“.Това не трябва да се повтаря на местните избори, , каза той.

  Кандидатът за кмет на община Кърджали инж.Хасан Азис призова за подкрепа на №55 в интегралните бюлетини на 27 октомври, за да се продължи разрешаването на проблемите и въпросите, поставени от гражданите.

  Купуването и продаването на гласове е престъпление!

  Хороскоп за 26.01.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Осигурявате си подкрепа за повечето си начинания през този ден, което ви стимулира да не се отказвате от нито едно от тях. Възможно е да срещнете трудности, но ако навреме ги споделите с околните, те ще намерят начин да ви съдействат. Бъдете по-деликатни в изказванията си относно въпрос, който особено вълнува ваш близък. Рискувате да го засегнете.
  26 яну 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Едва ли ще позволите на някой около вас да ви притеснява освен, ако не се касае за нещо наистина важно. Имайте повече доверие на свой близък, което е решил да се заеме с нещо, което околните не одобряват. Радвате се на разбирателство в личен план. Отношенията ви с любимия човек напълно ви удовлетворяват.
  26 яну 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Без да жалите силите си, ще се отдадете на поредното предизвикателство. Убедени сте в ползата от труда си и това ви мотивира допълнително. Ще ви потърсят за съвет и ще уважат мнението ви, което ще ви поласкае. Не пропускайте да уважите празника на близък човек, покажете му искреното си отношение към него.
  26 яну 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  С компромис и такт ще успеете да овладеете конфликтна ситуация, която застрашава да развали настроението ви за целия ден. Заемете се с нещо, което отдавна отлагате и го довършете докрай. Имате нужда от уединение и почивка, така че избягвайте шумни събирания. Не се притеснявайте за отношенията си с любимия човек, заедно ще преодолеете изпречила се трудност.
  26 яну 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Настроенията ви днес се променят неочаквано и това едва ли ще се хареса на хората, с които прекарвате ежедневието си. Особено ако станат свидетели на избухливостта ви. Постарайте се да мислите позитивно и да не се отчайвате след първата несполука.
  26 яну 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Очаква ви изпълнен с добро настроение ден. Заниманията ви ще са леки и не натоварващи. Успявате всеки спор да обърнете в шега, с което въздействате ободряващо на хората около себе си. На някои от вас им предстои пътуване, което ще бъде интересно. Обърнете повече внимание на децата днес.
  26 яну 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Въпреки почивния ден посветете се на деловите си ангажименти и няма да съжалявате. Постигнатото днес ще бъде стабилна основа за бъдещото разрастване на фирмата ви. Освен това близките ви имат предостатъчно занимания днес и едва ли ви се разсърдят.
  26 яну 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Постарайте се да не обръщате внимание на маловажните въпроси, с които се опитват да ви занимават околните. Ще ви се наложи да обърнете внимание на нещо, което може да ви помогне да свършите важен ангажимент далеч по-лесно. Контактите ви днес ще са много ползотворни. Постепенно придобивате нужната ви увереност.
  26 яну 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Отдайте се на необходимата ви и заслужена почивка, освен, ако не решите да разнообразите деня си с кратко пътуване. Оставете ядовете за делника и бъдете внимателни, ако шофирате.
  26 яну 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Денят ви ще бъде много приятен, най-вече поради успехите в личен план. Удава ви се шанса да зарадвате семейството си. Напоследък сте занемарили здравето си и това може да ви изиграе лоша шега. Полагайте повече грижи в тази насока.
  26 яну 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Водолей Семейната среда е от особено значение за вас сега. Тонусът, с който тя ви зарежда ви е жизнено важен. Ще изпитате интересни преживявания, ако се включите в една нова група.
  26 яну 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Интересни събития свързани с ваши близки ще ангажират вниманието ви днес. Евентуалния им успех ви засяга непосредствено и ще доведе промяна на плановете ви за близките дни. Вие също можете да допринесете за него и най-вероятно няма да се колебаете дълго дали да го сторите. Оптимистичните ви очаквания са напълно оправдани.
  26 яну 2020
  Последни новини